18 maj 2019
14:00

Värmdö IF

Referat: Västerhaninge IF - Värmdö IF

Det blev till slut oavgjort i en ganska dålig fotbollsmatch mellan två krampaktiga spelande lag men spänningen var på topp. Båda lagen kämpade om varje millimeter på planen så det var riktigt underhållande.
Västerhaninge började bäst och dominerade spelet. I den 18:e får Västerhaninge straffspark och Max ger hemmalaget ledningen. Sen var det som någon vred om strömbrytaren. Värmdö tar över och efter en kalabalik situation trycker Värmdö in kvitteringen. Två minuter senare ringer det igen självmål och matchen är vänd. 1-2 i halvlek.

Andra börjar som den första Västerhaninge har tryck och kvitteringen kommer efter 50 när Chia får in bollen och Max gör sitt andra för dagen. Sen är det bud på mål åt båda hållen och det känns som att det här kan sluta hursomhelst. I den 94: får med betoning på får Västerhaninge straff. Mohammed stegar fram och drar bollen i ribban. Dessförinnan hade även Max en boll i ribban. Någon form av rättvisa skipades kanske då oavgjort nog var det mest rättvisa resultatet.